| Byakuya | |
|
+16bleach500 ToUsHiRoZgE Bleach_pwn Hyourinmaru digigirl SPAWN-TheUndead Sventevith Neliel YeterUlan ec0bec0 Arigatou Shiniko Kon-sama vıllıan_16 Miya rei 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
rei Yoruichi admin
Karakter Özellikleri Dünya: (1/5)
| Konu: Byakuya Cuma Ara. 15, 2006 5:24 am | |
| animenin en güçlü adamlarından biri... ichigo'yu bayağ bi doğramıştı :lol!: | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
Karakter Özellikleri Dünya: (5/5)
| Konu: Geri: Byakuya Paz Şub. 25, 2007 4:31 am | |
| ama sonra ichigoda onu doğradı hollw olmasa yenemezdi gerçi . tam da yendi saymıyorum bu yüzden 2. bir round daha istiyoruz yönetmen abi | |
|
| |
rei Yoruichi admin
Karakter Özellikleri Dünya: (1/5)
| Konu: Geri: Byakuya Salı Nis. 24, 2007 11:22 am | |
| ilk ez 15. bölümde görüyoruz. çok gizemli bir karakter, daha sonra pek görünmüyor ama ortaya çıkınca da baya kıyım yapıyo :P | |
|
| |
vıllıan_16 Shinigami öğrencisi
Karakter Özellikleri Dünya: (0/0)
| Konu: Geri: Byakuya Salı Tem. 10, 2007 10:53 am | |
| ichigoyla savaşı mükemmeldi izlerken tırnaklarımı yedim dee hani ölmek var dönmek yok olaylarındaydı bu adam nie kaçtı onu anlamadım | |
|
| |
Kon-sama Shinigami öğrencisi
| Konu: Geri: Byakuya C.tesi Tem. 28, 2007 11:36 am | |
| soğuk nevale.bu adamı gülerken görmedim sanırım.sevmediğim karakterlerin başında geliyo | |
|
| |
Shiniko Mod-Soul
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 32 Localisation : Staples Center Kayıt tarihi : 23/07/07
| Konu: Geri: Byakuya Cuma Ağus. 03, 2007 11:09 am | |
| İlk gördüğümde tam bir öküz demiştim :D Aslında başka bir şey demiştim de söylenmez ayıp :P Şu soğukluğundan bir kurtulabilse sevebiliriz bence... | |
|
| |
Kon-sama Shinigami öğrencisi
| Konu: Geri: Byakuya Cuma Ağus. 03, 2007 11:31 am | |
| bu adamın gülerken veya en azından tebessüm ederken bir karesini bulmak mümkün mü acaba? şu ana kadar hiç göremedim :D | |
|
| |
Arigatou Shinigami öğrencisi
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 40 Localisation : Somewhere i belong.. Kayıt tarihi : 17/10/07
Karakter Özellikleri Dünya: (7/9)
| Konu: Geri: Byakuya Perş. Ekim 18, 2007 12:19 am | |
| | |
|
| |
ec0bec0 İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Çarş. Kas. 07, 2007 4:12 am | |
| | |
|
| |
YeterUlan İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Salı Şub. 12, 2008 6:31 am | |
| karakterlerin en artisi :D | |
|
| |
Neliel İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Perş. Şub. 14, 2008 11:12 am | |
| Hollow olduğu için yenmedi Bankai'si olduğu için, hani hep bahsettiği "resolve"u var ya, yani kararı, o güçlü olduğu için yendi. Şimdi Orihime için Hueco Mundo'da gezerken "resolve"u o kadar güçlü değil mesela, o kadar güçlü olsa bu vaizard güçleriyle - Spoiler:
Kenpachi'nin dişe diş gittiği adamı yenerdi. Sonuçta SS arcında Kenpachi'yi BANKAISİZ yendi. Ya Tite Kubo fazla tolerans gösterdi Kenpachi'ye ya da bu Kurosaki'nin "resolve"u iş Orihime'ye gelince Rukia kadar yüksek değil demek...Tabi dişe diş diyorum ama Kenpachi'nin eyepatchi olmadan dişe diş ve Nnoitra Santa Teresa'yı haykırmadan evvel Tite Kenpachi'ye bankai vercek ya da sadece zanpakutosunun adını öğrendirtecek ve adam gibi shikai yaptıracak(şu an shikaide ama adını bilmiyor ya hani onun için de shikaisinin tekniklerini kullanamıyor ya hanii..) ya da Kenpachi'nin başka bir tarafı da sealli olacak sonra bi bakmışız Kenpachi Nnoitra'yı yeniyor. Yazış yaa...Bir kere de değişik bişey olsun, Nnoitra yensin bunlar zor durumda kalsın vs...
Byakuya, karizmatik, soğuk, kocaman bir kalbi var, kiraz çiçekleri( ) güzel. Ve de çok sayıdaki sxy Bleach elemanından biri. | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Byakuya Perş. Şub. 14, 2008 12:45 pm | |
| son zamanlarda karşılıksız rukiaxbyakuya çiftini düşünmeye başladım O_o daha doğrusu düşündürttüler zorla XD ama olamaz onlar sadece abi kardeş T_T
bu arada neliel-san,azim hakkında söylediklerine katılıyorum O_o Hm ye gidişlerindeki o düzensizlik ne öyle,bir gırgır bir şamata O_o tamam komedi unsuru koymaları gerek ama biraz daha ciddiyetli olun luna parka gitmiyorsunuz XD ah o orihimeyi elime geçirsem zaten .. hak ediyor o! O_o ayrıca tokat felan atıyor ama ulqiorra da haklı. Orihime ne sanıyordu ki? arkadaşlarının arkandan geliceği belli değil mi -.-'' Allahım.. neyse byakuya başlığını orihime nefretimle doldurmadan mesajı sonlandırıyorum : P | |
|
| |
Neliel İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Cuma Şub. 15, 2008 8:43 am | |
| - Miya demiş ki:
- son zamanlarda karşılıksız rukiaxbyakuya çiftini düşünmeye başladım O_o daha doğrusu düşündürttüler zorla XD ama olamaz onlar sadece abi kardeş T_T
bu arada neliel-san,azim hakkında söylediklerine katılıyorum O_o Hm ye gidişlerindeki o düzensizlik ne öyle,bir gırgır bir şamata O_o tamam komedi unsuru koymaları gerek ama biraz daha ciddiyetli olun luna parka gitmiyorsunuz XD ah o orihimeyi elime geçirsem zaten .. hak ediyor o! O_o ayrıca tokat felan atıyor ama ulqiorra da haklı. Orihime ne sanıyordu ki? arkadaşlarının arkandan geliceği belli değil mi -.-'' Allahım.. neyse byakuya başlığını orihime nefretimle doldurmadan mesajı sonlandırıyorum : P ByakuyaxRukia'yı ben de düşünüyorum artık(bu artık kelimesi birkaç hafta öncesine dayanıyor.). Sonuçta Japonya'nın (nasıl derler) günümüz kültür unsurlarından biri bu abixkız kardeş yakınlaşması, hele de abi gerçek abi değilse. Büyük ihtimalle Tite bunu da göz önünde bulundurmuştur. Abixkız kardeş olayı yaoi ve yuri kadar ünlü. Örn bir chapterda Kurosaki Rukia'ya soruyor üstünüzdekileri nerden buldunuz diye, Rukia kızarıyor nii-sama verdi diye, bu bir nokta mesela - Spoiler:
ya da Rukia'nın başı ne zaman derde girse nii-sama'sı yetişiyor imdadına. Örn: Zommari gelecek Byakuya gelecek "Sen kılıcını benim onuruma doğrulttun." diyecek vs... abixkız krdeş olayı tamamen Bleach fangirlleri için yapılmış bir olay bence, çünkü kızlar genelde hala IchixRuki'de takılırken erkeklerin çoğu IchixHime'ye "döndü", Rukia severleri üzmemek için böyle bir yola başvurmuş olsa gerek. Zaten bu bir shounen dergisi, öpüşme göremeyeceğiz. Tite tırsıyo zaten, kimse kimseyle çıkmayacak ancak böyle ufak utanmalar dokundurmalar olacak vs. Haaa Orihime'yi Ichigo'yu öptürmeye kalkışmakla baya büyük bir cesaret örneği gösterdi-shounen olmasına rağmen.
Ben gırgır şamatadan bahsetmiyorum; gırgır şamatanın azimle bir ilgisi yok. Aynı anda yoluna devm edip gülebilirsin de; ama zaten o şamata sahneleri hep Nel'in arkadaşlarının yanında oldu yani Ichigo gırgır şamata pek yapmadı da, üstelik çoğu filler... Hem Ichigo'nun ki azimden çok istek ve ruh durumu, aslında resolve'dan kastı da o. Ichigo Rukia'yı kurtarmayı çok istedi; ona hayat borcu var kendi hayatı, kardeşlerinin hayatı vs., Ichigo yüzünden Rukia o duruma düştü. Şu an Orihime ne ki? - Spoiler:
Ulquiorra'nın dediği gibi "Demek kendisini kurtarmaya gelseler bile, arkadaşları onun hakkında şüphe barındırdılar", Ichigo "Yani Inoue gerçekten kendi rızasıyla gelmedi." dedikten sonra söyledi bunu. Üstelik Inoue'ye borcu morcu yok; sevmiyor da sadece arkadaş gözüyle bakıyor ve korunmaya ihtiyacı olan biri gözüyle.
Bu durumda zaten "resolve"unun ne kadar güçlü olması beklenir ki.. Orihime de kafası basıyor mu basmıyor mu anlayamadım. İlk bölümlerde sınavda 3. oluyor, iş Kurosaki'ye gelince şair gibi konuşuyor...Ne varki davranışları, sözleriyle bazen IQsu 40mış gibi düşündürüyor. Bir de ne bekliyor ki, Ulquiorra'nın onu şımartmasını mı, yalan mı söylesin ölmeyecekler üzülme diye? Üzülme arkadaşların ölmez diyeceğine üzülme arkadaşların ölecek dedi. Bilmiyorlar mı yenemeyeceklerini dedi, bile bile geldikleri için salaklar dedi.Ben olsam bu salakların zavallı doğalarına kızardım dedi. Kızı mutlu etmeye çalıştı, kız tokatladı; bırak yaa... Ben Kurosaki'yi de sevmiyorum zaten Orihime gibi biriyle ne hali varsa görsün. Rukia Kurosaki'ye çok fazlaydı zaten, Rukia ancak Byakuya gibi birine yakışır. Kurosaki hep birilerini kurtarıcam koruycam diyor hep birileri kurtarıyor onu, bi kere yenemedi diye hayata küsüyor, dövüşürken de ağzı laf yapıyor sadece vs vs Byakuya Kurosaki'ye yenildiğinde bile soğukkanlıydı, mükemmeldi. Onun gibi biri esas karakter olmalıydı. | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Byakuya C.tesi Şub. 16, 2008 3:41 pm | |
| sadece nellerle değil ki o gırgır şamatalar O.o ishidayla içigo ikilisi birleşince neler olduğunu unuttun mu O.o Tamam o rukiayı kurtarırlarken de oluyordu da amacım orihimex ichigoyu kötülemek köstek olmasana XD öhm byakuya bir tane ona dönüyorum O_o Hisanaya aşık olan - onun gibi zayıf karakterli bir ablaya!- rukiaya hayli hayli birşeyler hissedebilir.Fenotip olarak benzemelerinden bahsetmiycem ^^' gene de olmasın olmamalı. Shounenin içinde çift arayışına düşmemek en iyisi.Dövüşsünler izleyelim felan.... O_o | |
|
| |
Neliel İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Paz Şub. 17, 2008 1:36 pm | |
| - Miya demiş ki:
- sadece nellerle değil ki o gırgır şamatalar O.o ishidayla içigo ikilisi birleşince neler olduğunu unuttun mu O.o Tamam o rukiayı kurtarırlarken de oluyordu da amacım orihimex ichigoyu kötülemek köstek olmasana XD öhm byakuya bir tane ona dönüyorum O_o
Hisanaya aşık olan - onun gibi zayıf karakterli bir ablaya!- rukiaya hayli hayli birşeyler hissedebilir.Fenotip olarak benzemelerinden bahsetmiycem ^^' gene de olmasın olmamalı. Shounenin içinde çift arayışına düşmemek en iyisi.Dövüşsünler izleyelim felan.... O_o Aaaa ben de gırgır yapıolar demek istemiştim aslındaa Evet yaa dövüşsünler ama Orihime'nin Ulquiorra gibi birine bu yaptıklarını unutmuycam | |
|
| |
Sventevith İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Çarş. Mart 19, 2008 4:15 am | |
| cool ve güçlü bir karakter şu "resolve" olayıda biraz abartılmış gibi sanki bende kararlılığımı üst planda tutsam bankai ye ulaşabilir miyim acaba :P | |
|
| |
SPAWN-TheUndead İnsan
| Konu: Geri: Byakuya Ptsi Mayıs 26, 2008 4:55 pm | |
| İlk 3 sezon sonuna kdar sevmedigim karekterler içersinde en baştaydı.Hatta 3. sezon sonunda achi onunla kapışırken 'hadi ogluım çak bir tana çiz şunu indir aşağıya' gibi baya kaptırarak yıkmasını bekliyordum.Ki indirdi aşağıyada.İlk 3 sezonda anti bir his yaratıyor ama 3. sezonun sonunda rukia'yı neden klanına aldıgını ve neden öldürülmesine karşı çıkmadıgını falan anlatınca bizde olayları anlayıp biraz olsun antiligini yarıda bırakıyoruz. Güçlü bir kaptan o kadar kaptan içinde gereçkten kaptanlıgı hak edenlerden biri. | |
|
| |
digigirl 4.seviye shinigami
Karakter Özellikleri Dünya: (100/100)
| Konu: Geri: Byakuya Salı Ağus. 12, 2008 2:31 pm | |
| walla onun bankaisi adamı öldürür herhalde bi 200 yıl sırf bankaiye calısmıs ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Byakuya Salı Ağus. 12, 2008 2:39 pm | |
| ilk kez görünüp de hayatımıza girdiği o ilk anda (40 salise falan sürer) ichigo'yu kıtır kıtır doğrayıp ölüme bırakan karakter. ehehe nese nese byakuya x rukia olcagını sanmam zaten (belki o da ancak byakuya tarafından ve rukia ablasına (byakuyanın eşine) cok benzedigi için olabilir) ama rukianın hisleri cok yalın hatta tam anlamda abi olarak bile gördüğünü söliyemem... | |
|
| |
Hyourinmaru 4.seviye shinigami
| Konu: Geri: Byakuya Çarş. Ağus. 13, 2008 11:08 am | |
| elf havası var adamda çok karizma ağır abi :D o donuk bakışlar falan .D hele bankai demesi.. süperdir byakuya .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Byakuya Perş. Ağus. 14, 2008 5:22 am | |
| yha o bankai kelimesini nası sölüyo yhaa bayılıorum ona cok sakin yawas soluo işteben o anda bitiom | |
|
| |
| Konu: Geri: Byakuya Perş. Ağus. 14, 2008 9:18 am | |
| yok yok rukia x byakuya olmas bence yani imkanı warmı rukia kabul etmes bikerem | |
|
| |
| Konu: Geri: Byakuya C.tesi Ağus. 30, 2008 4:53 am | |
| :d oha ne rukia byakuyası :D yuh | |
|
| |
| Konu: Geri: Byakuya Ptsi Eyl. 01, 2008 3:12 am | |
| nie olcak diolarmıs işte aslında mantık tarafından bakarsan belki o da diom yha iste byakuya tarafından (hanee rukia ablasına benziyo yhaa) ama ne fark ettirir rukia kabul etmes zaten ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Byakuya Ptsi Eyl. 01, 2008 9:08 am | |
| :D ichigo keser gebertir :D ayrıca byakuya o kadar basit bi kişiliğe sahip deil :D | |
|
| |
| Byakuya | |
|