| Bölüm Yorumları | |
|
+7Arigatou Neliel Hitsugaya-San vıllıan_16 Kon-sama Miya rei 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
rei Yoruichi admin
Karakter Özellikleri Dünya: (1/5)
| Konu: Bölüm Yorumları Cuma Ara. 15, 2006 5:33 am | |
| En son çıkan bölümlerin yorumlarını buradan tartışın 111'i büyük bir heyecanla beklemiştim, hevesim kursağımda kaldı. yeter artık fillerdan izler istemiyoruuum! Of urahara, al şunları at bi köşeye ya, ne nova görmek istiyorum ne de ririn! Neyse unutalım bunları :P - Spoiler:
Onun dışında isshin'in shinigami çıkması ve tek hareketle o koca hollowu biçmesi baya bi aç bıraktı beni. Ben güzel bi savaş bekliyodum :D Ama daha da şaşırdığım, ichigo'nun shinigami olduğunu biliyomuş Onu bırakın, ishiada'nın babasının yaptığı adiliğe ne diyceksiniz, adam resmen güçlerinin karşılığında shinigamilere yardım etme dedi çok pis dalarım ben buna :P
| |
|
| |
rei Yoruichi admin
Karakter Özellikleri Dünya: (1/5)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Çarş. Nis. 04, 2007 7:36 am | |
| 120 *-* Milletin göğüsünde oluşan o çizimler harbiden fiyakalı olmuş, ama 121 çıksa da rukiama ne oldu görsek *-* hiç yorum yapıcak halim kalmadı ya *-* | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
Karakter Özellikleri Dünya: (5/5)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Çarş. Nis. 04, 2007 7:40 am | |
| ben buraya mesaj atmıştım gitmemiş snırsam :D rukiama ne oldu ya T-T 121 çıksada çatlamasak yaa ikkaku nun bankaisi de biraz abartılmamışmıydı =P umarım bir gün kenpachiyi yener :D ve ururuda göründüğünden güçlüymüş ama o erkek olanın henüz pek işe yaradığını görmedim :D | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Perş. Mayıs 17, 2007 8:08 am | |
| ard arda mesaj atıyor gibi olucam da o zaman kimse farketmiycek kim varsa :D neyse 126 tam bir hayal kırıklığıydı bana göre resmen geçiştirme bir bölüm olmuş , çoğunluğun düşündüğü gibi mangayı yakalamamak için elinden geleni yaptıklarını daha iyi anladım >.<''' | |
|
| |
Kon-sama Shinigami öğrencisi
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Tem. 29, 2007 10:13 am | |
| merak etmeyin ya az sabredin bu hafta çok büyük ihtimalle hikayeye devam edecekler fillerlar bitti artık.
136 dan itibaren bol bol hikaye oh beee | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Tem. 29, 2007 2:23 pm | |
| yogataa *-* ureshii *-* demek ki dönebilicem canım animeme *-* | |
|
| |
vıllıan_16 Shinigami öğrencisi
Karakter Özellikleri Dünya: (0/0)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Perş. Ağus. 09, 2007 11:03 am | |
| 136 güzel yani geçen 2 taneye göre sonunda biras actıon gördük hasret kalmıştım doğrusu biras diil bayaa gördük ama merak ettiğim bişi var aizen nie izin verdi ki o şeyi almalarına neydi o hougyoku muydu belki de o kadar güçlü bişi diildir | |
|
| |
Hitsugaya-San İnsan
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Şub. 03, 2008 10:08 am | |
| ben şimdiye kadar çok bölüm izlemediğim için şimdiye kadarki en iyi bölüm bence 36. bölümdü diyebilecem en fazla. | |
|
| |
Neliel İnsan
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Perş. Şub. 14, 2008 10:50 am | |
| Kimse fillerlardan şikayet etmesin. Normalde 1.5 chaperken son bölümü(160-bugün çıkan bölüm) 2 chapterlık yapmışlar; çok hızlı yetişiyor anime mangaya. Neyse, bölüm yorumu yapalım. 159daki tokat sahnesinden sonra birkaç resim atlamışlar, çok kızdım. 160 çok iyiydi. Baya duygusal olmuş, sevdim. Şimdi sıradaki bölümü merakla bekliyorum-hatta birkaç bölümü - Spoiler:
Ulquiorra, Kurosaki'yi ezecek. QuincyxRenjixSzayel üçlüsü ilginç değil. SzayelxMayuri idare eder. ByakuyaxZommari idare eder; ama Byakuya'nın sözleri etkileyici. GrimmjowxKurosaki güzeeel! NnoitraxNeliel süper! NnoitraxKenpachi süper!
En son tarafından Cuma Şub. 15, 2008 7:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Perş. Şub. 14, 2008 12:33 pm | |
| 160 ı izliycem az sonra,duyduklarıma göre yanıma bol bol mendil felan alsam iyi olucak ^^' hatta direk 2 rulo tuvalet kağıdı bile alabilirmişim O_o öhm.. neyse O_o Zaten azıcık rukia gördü gözlerimiz yeni yeni,şimdi uzun süre göremiycek gene yani mangadaki gibi giderse... ama Allahtan şu sıralar anime hızlı O.o bayaa bir bölüm atladılar ^^' Gj ile içigonun çarpışmasını merak ediyorum O_o bir de ardından orihimeyi kucağına alıcak mı onu da merak ettim O.o yani monitöre felan sığacağını sanmıyorumda o açının xD nelin taş halini nasıl yansıtıcaklar onu da merak ediyorum O_o hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz hehu O.o | |
|
| |
Neliel İnsan
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Cuma Şub. 15, 2008 7:38 am | |
| - Miya demiş ki:
- 160 ı izliycem az sonra,duyduklarıma göre yanıma bol bol mendil felan alsam iyi olucak ^^' hatta direk 2 rulo tuvalet kağıdı bile alabilirmişim O_o öhm.. neyse O_o
Zaten azıcık rukia gördü gözlerimiz yeni yeni,şimdi uzun süre göremiycek gene yani mangadaki gibi giderse... ama Allahtan şu sıralar anime hızlı O.o bayaa bir bölüm atladılar ^^' Gj ile içigonun çarpışmasını merak ediyorum O_o bir de ardından orihimeyi kucağına alıcak mı onu da merak ettim O.o yani monitöre felan sığacağını sanmıyorumda o açının xD nelin taş halini nasıl yansıtıcaklar onu da merak ediyorum O_o hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz hehu O.o Burası manga bölümü değil, yazdıklarını spoiler tagları arasına alsan iyi olur, okumayanlar vardır. - Spoiler:
Nel konusunda çok umutlanma yine de; zira Halibel'in dekoltesini(göğüslerini) kapattılar; Ulquiorra da mangadakinden daha sönük-daha doğrusu mangada daha yakışıklı; aynı şekilde Orihime de mangada daha güzel. Nel gibi bir güzelliği çizmeye güçleri yetmeyebilir.
| |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları C.tesi Şub. 16, 2008 6:14 pm | |
| okumayan? XD bizbizeyiz gibi gözüküyor pek uğramıyorlar artık buraya ^^ neyse 160 la ilgili yorum buyrunuz; ağlattı! cidden ağlattı O_o hatta orihimeye bile acıdım.Rukianın ağzından onları duyunca.. Yalnız şimdi kafam yerine geldi de,rukianın flashback yapması için illede karnına kılıç mı girmesi lazım -.-'' neyse tamam mantık aramıyorum.. hadi çüüz O_o | |
|
| |
Neliel İnsan
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Şub. 17, 2008 2:01 pm | |
| - Miya demiş ki:
- okumayan? XD bizbizeyiz gibi gözüküyor pek uğramıyorlar artık buraya ^^
neyse 160 la ilgili yorum buyrunuz; ağlattı! cidden ağlattı O_o hatta orihimeye bile acıdım.Rukianın ağzından onları duyunca.. Yalnız şimdi kafam yerine geldi de,rukianın flashback yapması için illede karnına kılıç mı girmesi lazım -.-'' neyse tamam mantık aramıyorum.. hadi çüüz O_o Haklısın galiba... Beni de ağlattı Ya bu flashbackler şey gibi, sanki normalde düşünemiyorlar da iş çok kritikleşince akıllarına geliyor gibi görünüyor. Yani orda düşündüğü şey Kaien ile yaptığı ölüme dair bir konuşma ve o sırada kendisi de bir Espada tarafından delinmiş durumda, diğer bir değişle ölüm döşeğinde fln onun için aklına ölümle ilgili konuşmalar vs geliyor bir de öldürüldüğü kişi Kaien'in vücuduna sahip ölümle ilgili başkasıyla da konuşmuş olsa o sırada özellikle Kaienle yaptığının aklına gelmesi normal vs vs | |
|
| |
Arigatou Shinigami öğrencisi
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 40 Localisation : Somewhere i belong.. Kayıt tarihi : 17/10/07
Karakter Özellikleri Dünya: (7/9)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Ptsi Şub. 18, 2008 12:40 am | |
| 'Kaien-dono' Faciasindan sonunda kurtulduk.9 bölümdür her bölümde 33,650 hollow yedigini söylemesinden bikmistim zaten.bravo rukiya^^ | |
|
| |
enghell İnsan
Karakter Özellikleri Dünya: (5/10)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları C.tesi Mayıs 17, 2008 9:17 am | |
| cok duygulanıo bızım arkdslarım ızlerken ben kendımı gulmekden alamıom onlar aglarken cocok gıbıler yha :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 40 Localisation : Somewhere i belong.. Kayıt tarihi : 17/10/07
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Salı Ekim 14, 2008 3:55 am | |
| Eveet.. Sonunda Kasumi-Ouji Family filler'indan da kurtulduk. Next episode ====> Bleach 190 Back to Hueco Mondo o_0 | |
|
| |
digigirl 4.seviye shinigami
Karakter Özellikleri Dünya: (100/100)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Perş. Ekim 16, 2008 1:36 pm | |
| birilerin buraya yazması güsel cok inaktif olmustu artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Salı Ekim 21, 2008 1:37 am | |
| inaktif olmasi hic olmamasindan iyidir :) Ayrica Didigirl ,böyle bir forumda: Kayıt: | Perş. Haz. 12, 2008 3:28 pm | En son ziyaret: | Perş. Ekim 16, 2008 7:45 pm | Mesaj Sayısı: | 228
|
Senin gibi 3 user daha olsa bu forumun sirti yere gelmez xD | |
|
| |
Hyourinmaru 4.seviye shinigami
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Cuma Ekim 24, 2008 1:16 pm | |
| :D ahahahhahaha sonunda be yeter of sıkmıştı kasumi ouji iğrenç şeyler ya D: | |
|
| |
digigirl 4.seviye shinigami
Karakter Özellikleri Dünya: (100/100)
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Cuma Ekim 24, 2008 1:38 pm | |
| evet fillerlerin bittine bende sewindim ... buarada Arigatou yorum için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları C.tesi Ekim 25, 2008 2:11 am | |
| Bu arada yeni openingi beğendiniz mi? bence cok güzel olmus.. Sarkisi da 'Velonica' ßy Aqua Timez. Internette download icin baya bi arastirdim ama full version'u bir türlü bulamadim..(En azindan beleş olanini xD)Bulabileceğim bir yer biliyormusunuz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Ekim 26, 2008 7:39 am | |
| evet çok güzel olmuş ya :D of hemen çıksa keşke bölümler ! :S bi hafta beklicez şimdi 192 için :D nel gerçek yüzünü göstercek sonunda oh be :D soul society de girse de işin içine rahatlasak :D rukiadan da ses yok öldü mü kaldı mı göstermiyolar ki :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Ptsi Ekim 27, 2008 5:20 am | |
| Katiliyorum.Artik Nnorita vs Kempachi düellosu gelsede izlesek.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Ptsi Ekim 27, 2008 8:42 am | |
| evet ya :D soul society gelsin artık yoksa bizimkilerin işi zor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları C.tesi Mayıs 23, 2009 10:18 am | |
| Bölüm 220 o_O Bu bölümde Madarame-Kun un gücünü göstermek istememesi üzerine yenilmis oldugunu , Komamura Taichou'nun igrenc bankai'sini ,Barragan'in sinirden tahtinin kenarinda olan kurukafayi parcalayisini gördük. Bakalim daha neler göreceğiz? | |
|
| |
| Bölüm Yorumları | |
|