| Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) | |
|
+15bleach500 bleach999 Gözde. digigirl Hyourinmaru Houzukimaru enghell hıhı ec0bec0 Hollow rei vıllıan_16 Shiniko Miya Kon-sama 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kon-sama Shinigami öğrencisi
| Konu: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) C.tesi Tem. 28, 2007 6:06 pm | |
| kon,isshin ve ganju tam geyik üçlüsü.şahsen ben onlarla iyi geyik yapardım.
ya siz XD | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
Karakter Özellikleri Dünya: (5/5)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Paz Tem. 29, 2007 9:00 am | |
| Ganjuyu yanlarına getirmek zor olurdu ama öyle bir toplantının olması filler bölüm olması demek -_- geyiği severim ama artık konular mangaya dönse süper olucak :P | |
|
| |
Shiniko Mod-Soul
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 32 Localisation : Staples Center Kayıt tarihi : 23/07/07
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Paz Tem. 29, 2007 9:53 am | |
| Kon-Isshin ve Ichigo'yla takılırdım :D | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Paz Tem. 29, 2007 2:22 pm | |
| - Miya demiş ki:
- Ganjuyu yanlarına getirmek zor olurdu ama öyle bir toplantının olması filler bölüm olması demek -_- geyiği severim ama artık konular mangaya dönse süper olucak :P
ahaha asıl diyceğimi unutmuşum kafam iyi mi ne XD kesinlikle RUKİA!!! *-* GJ,ichigo,renji (kısaca hepsine rukianın haremi diyebilirim :P) ++hitsugaya,yoruichi *-* öff aslında fazlasını isterdim hisanayı da alıyım bari *-* | |
|
| |
vıllıan_16 Shinigami öğrencisi
Karakter Özellikleri Dünya: (0/0)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 10:12 am | |
| ben olsam hımm en sevdiimle ve yandaşlarıyla ki bunlar daaaa aizen vee gin olurdu heralde | |
|
| |
rei Yoruichi admin
Karakter Özellikleri Dünya: (1/5)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 11:15 am | |
| ichigonun bi arkadaşı vardı hani hafif uzun saçlı :D komik bişey böyle :D kesin onunla takılırdım.. ya da ikakularla 0.o ikaku muydu 0.o kel kafalı olan.. neydi adı ya 0.o | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 12:32 pm | |
| - rei demiş ki:
- ichigonun bi arkadaşı vardı hani hafif uzun saçlı :D komik bişey böyle :D kesin onunla takılırdım.. ya da ikakularla 0.o ikaku muydu 0.o kel kafalı olan.. neydi adı ya 0.o
evet ikkaku : P ichigonun arkadaşı da keigo XD ama erkek olmadıkça önermem,motsumotonun tekmelerine bile bağışıklık kazandı bücür... XD | |
|
| |
rei Yoruichi admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 12:59 pm | |
| - Miya demiş ki:
- rei demiş ki:
- ichigonun bi arkadaşı vardı hani hafif uzun saçlı :D komik bişey böyle :D kesin onunla takılırdım.. ya da ikakularla 0.o ikaku muydu 0.o kel kafalı olan.. neydi adı ya 0.o
evet ikkaku : P ichigonun arkadaşı da keigo XD ama erkek olmadıkça önermem,motsumotonun tekmelerine bile bağışıklık kazandı bücür... XD hahaha :D bende marsumotodaki vücut yok rahat olabilirim :D (aha aşşağıda roll çıktı xD rpg timee :D ) | |
|
| |
Hollow mutluluğa karakedi düşürücü hollow
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 12:59 pm | |
| The member rei has done the following action : Roll dices3 times Results : | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 1:24 pm | |
| - rei demiş ki:
- Miya demiş ki:
- rei demiş ki:
evet ikkaku : P ichigonun arkadaşı da keigo XD ama erkek olmadıkça önermem,motsumotonun tekmelerine bile bağışıklık kazandı bücür... XD hahaha :D bende marsumotodaki vücut yok rahat olabilirim :D
(aha aşşağıda roll çıktı xD rpg timee :D ) sanki ichigo olmasa rukia rahat durabilecekti (yaa bana nee yaa niye sen yazdıktan sonra çıkıyor rpg canavarı T.T ) | |
|
| |
rei Yoruichi admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 2:05 pm | |
| - Miya demiş ki:
- rei demiş ki:
- Miya demiş ki:
- rei demiş ki:
evet ikkaku : P ichigonun arkadaşı da keigo XD ama erkek olmadıkça önermem,motsumotonun tekmelerine bile bağışıklık kazandı bücür... XD hahaha :D bende marsumotodaki vücut yok rahat olabilirim :D
(aha aşşağıda roll çıktı xD rpg timee :D ) sanki ichigo olmasa rukia rahat durabilecekti (yaa bana nee yaa niye sen yazdıktan sonra çıkıyor rpg canavarı T.T ) hahaha :D çaktırma yine çıktı :D ama sen üzülme diye oynamıycam :D | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 2:36 pm | |
| - rei demiş ki:
- Miya demiş ki:
- rei demiş ki:
- Miya demiş ki:
- rei demiş ki:
(aha aşşağıda roll çıktı xD rpg timee :D ) sanki ichigo olmasa rukia rahat durabilecekti (yaa bana nee yaa niye sen yazdıktan sonra çıkıyor rpg canavarı T.T ) hahaha :D çaktırma yine çıktı :D ama sen üzülme diye oynamıycam :D forumda mesaj olarak gözükmüyor O.o gerçi bir yer var orayı deniycem bakalım olucak mı,teşekkürler *.* | |
|
| |
Hollow mutluluğa karakedi düşürücü hollow
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Miya Ruki-ichi Fan admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Perş. Ağus. 09, 2007 2:39 pm | |
| yattaaa XD başardım sonunda XD arigattoo baa chan (seni yaşlı ama olgun yaptım rei chan :P) | |
|
| |
rei Yoruichi admin
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Cuma Ağus. 10, 2007 12:59 am | |
| | |
|
| |
ec0bec0 İnsan
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) C.tesi Kas. 10, 2007 3:32 am | |
| Ben olsan Kon, Ichigo, Chad bide Orihime galiba... aslında ishida da olsa olur ya.. :) | |
|
| |
hıhı Mod-Soul
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Paz Kas. 11, 2007 12:40 am | |
| kon 4ever | |
|
| |
enghell İnsan
Karakter Özellikleri Dünya: (5/10)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) C.tesi Mayıs 17, 2008 9:08 am | |
| bırazcık karısmıs ama guzel olmus :D | |
|
| |
enghell İnsan
Karakter Özellikleri Dünya: (5/10)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) C.tesi Mayıs 17, 2008 9:08 am | |
| bırazcık karısmıs ama guzel olmus :D | |
|
| |
Houzukimaru Mod-Soul
Karakter Özellikleri Dünya: (5/100)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) C.tesi Tem. 26, 2008 5:26 am | |
| Nel, Dondo Chakka ve Pesshe Gatisshe ile sonsuza kadar elim sende oynardım : D | |
|
| |
Hyourinmaru 4.seviye shinigami
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) C.tesi Tem. 26, 2008 5:35 am | |
| :D amanin korkunçç
:D hitsugaya'ya yapışırdım ben ... | |
|
| |
digigirl 4.seviye shinigami
Karakter Özellikleri Dünya: (100/100)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Çarş. Ağus. 06, 2008 7:29 am | |
| yok bea ben heralde ichigonun grubuyla takılırdım hayı hayır bn soul society de olurdum | |
|
| |
Gözde. İnsan
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Cuma Ağus. 08, 2008 10:55 am | |
| | |
|
| |
digigirl 4.seviye shinigami
Karakter Özellikleri Dünya: (100/100)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Ptsi Ağus. 11, 2008 4:31 am | |
| ilginc bi secim (sanırım aizenin tarafındada olabilirim Hmmm..) | |
|
| |
bleach999 4.seviye shinigami
Mesaj Sayısı : 269 Yaş : 95 Localisation : Soul Society Kayıt tarihi : 31/12/08
Karakter Özellikleri Dünya: (25/100)
| Konu: Geri: Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) Çarş. Ara. 31, 2008 12:34 am | |
| ben hitsugayanın ya da ichigonun tarafından olurdum | |
|
| |
| Animede olsaydınız kimle/kimlerle takılırdınız :) | |
|