Bleach-TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach-TR

Bleach-TR

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  MANGA.GEN.TRMANGA.GEN.TR  

Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances)

YazarMesaj
Miya
Ruki-ichi Fan admin
Ruki-ichi Fan admin
Miya

Karakter Özellikleri
Dünya:
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Left_bar_bleue5/5Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Empty_bar_bleue  (5/5)

Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Empty
MesajKonu: Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances)   Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Icon_minitimePaz Ağus. 05, 2007 11:57 am

Miyazawa Yukino ,erkeklerin aşık olduğu,kızların onun gibi olmak istediği,övülmeyi seven,egomanyak bir kızdır.Dışardan örnek bir öğrenci gibi görünsede,aslında gerçek kişiliği çok farklıdır.Ama bu gerçek kişiliğini yalnızca ailesine göstermektedir.En yüksek notu almak için sürekli çalışır.Herkes onun muhteşem biri olduğuna inanmışken Arima Souichiro ortaya çıkar.Yakışıklılığı yanı sıra derslerde ve kuluplerde bir numara olan Arima,Miyazawanın gerçek kişiliğini keşfeder.Ve bunu koz olarak kullanarak ona işlerini yaptırır.Yani Arima'da göründüğü gibi değildir.Zamanla birbirlerine aşık olurlar.Birbirlerine gerçek kişilikleriyle yüzleşmelerinde yardım ederler.Ve gerçek kişiliklerini insanlardan saklamamaya karar verirler.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Miyanın yorumları XD ; Mangasına bayıldım,hatta aniankanın çevirdiği 30 cheapterı bir anda bitirdim :twisted: türkçe okumak için hala bekliyorum off çok kötü bir yerde bitti T-T Asaba da resmen Arimanın yalnızlığını gidermek için getirilmiş :twisted: Shounen Aiye hayır T-T!
Spoiler:
Resimler;
Numara yapan Miyazawa:P
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Yukino59 Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Yukino33
gerçek halleri XD
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Yukino02
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Yukino80

Arima *-* (canım benim kıyamam senin yağmurlu anılarına T-T)
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Soichiro01
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Soichiro26
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Soichiro23
Asaba -_- kızları kuzucuk gibi gören şahsiyet ^^'
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Hideaki13
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Hideaki02

Tsubasa *.*(bu kız 10. sınıf ^^''' sadece boyu kısa ^^'')
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Tsubasa31
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Tsubasa16
Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances) Tsubasa01

Spoilera girmeden ''gönder''e basıyorum affedin benii :P
http://www.koturum.250mb.info

Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances)
1 sayfadaki 1 sayfası