Miyazawa Yukino ,erkeklerin aşık olduğu,kızların onun gibi olmak istediği,övülmeyi seven,egomanyak bir kızdır.Dışardan örnek bir öğrenci gibi görünsede,aslında gerçek kişiliği çok farklıdır.Ama bu gerçek kişiliğini yalnızca ailesine göstermektedir.En yüksek notu almak için sürekli çalışır.Herkes onun muhteşem biri olduğuna inanmışken Arima Souichiro ortaya çıkar.Yakışıklılığı yanı sıra derslerde ve kuluplerde bir numara olan Arima,Miyazawanın gerçek kişiliğini keşfeder.Ve bunu koz olarak kullanarak ona işlerini yaptırır.Yani Arima'da göründüğü gibi değildir.Zamanla birbirlerine aşık olurlar.Birbirlerine gerçek kişilikleriyle yüzleşmelerinde yardım ederler.Ve gerçek kişiliklerini insanlardan saklamamaya karar verirler.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Miyanın yorumları XD ; Mangasına bayıldım,hatta aniankanın çevirdiği 30 cheapterı bir anda bitirdim :twisted: türkçe okumak için hala bekliyorum off çok kötü bir yerde bitti T-T Asaba da resmen Arimanın yalnızlığını gidermek için getirilmiş :twisted: Shounen Aiye hayır T-T!
- Spoiler:
bu arada okuyan varsa Arimanın öpücükten ileriye gitmeye çalışmasını açıklar mı biri o.o 26 değil 27 de bir garip oldum O.o aha 15 !!! yaa rüya olduğunu söylesin biri T-T
Resimler;
Numara yapan Miyazawa:P
gerçek halleri XD
Arima *-* (canım benim kıyamam senin yağmurlu anılarına T-T)
Asaba -_- kızları kuzucuk gibi gören şahsiyet ^^'
Tsubasa *.*(bu kız 10. sınıf ^^''' sadece boyu kısa ^^'')
Spoilera girmeden ''gönder''e basıyorum affedin benii :P