bleach999 4.seviye shinigami
Mesaj Sayısı : 269 Yaş : 95 Localisation : Soul Society Kayıt tarihi : 31/12/08
Karakter Özellikleri Dünya: (25/100)
| Konu: İyi Uykular Bleach TR Paz Şub. 21, 2016 2:32 am | |
| Yıl 2008. Aralık ayının son günü. Bu bomboş, sadece birkaç hayatta kalan tarafından ayakta tutulan siteye üye oldum, olduk. Bu sitede birçok arkadaşlığım hatta dostluğum oldu. İnternet genelde hayatımın pek bir parçası olmuyor artık roleplay forumları hariç ama bu site benim hayatımdan önemli bir parça olarak kalacak her zaman. Şu anda bu siteye yeniden girince küçük bir duygusallık hissetmiyor değilim aslında. Bomboş bir siteyi canlandıran birkaç kişiden fazlası değildik biz. Bilenleriniz var. Bu sitede 7. yılım bu sene ve artık bu site maalesef tam anlamıyla unutuldu ve içinde kalan son canlı grubu tarafından da terkedildi. Birçok unutulmuş efsane gibi okyanusun derinliklerine doğru derin bir uykuya daldı. Ancak bunun üzerine edebiyat yapmak pek de anlamlı değil artık. Ne de olsa bu mesajı okuyacak tek kişi yine benden başkası değil. Yeri geldi site içinde tartıştık, küçük kavgalar ettik ama yine yeri geldi kendi roleplay dünyamızı oluşturup bir olup oynadık. Bleach efsanesini beraber takip ettik. Son yıllarda benim gibi hala foruma ara sıra girenler de var biliyorum. Ancak bu mesajı artık kimsenin göreceğini düşünmüyorum. Açıkçası neden yazıyorsun diyecek olursanız, bilmiyorum. Sadece bu sitede dolanmak bana nostaljik geliyor. Gerçi sormazsınız da zaten. Ne de olsa burada tek başımayım.
Belki, küçük bir ihtimal bile olsa, küçük demek bile yanlış. Minicik bir ihtimal de olsa bu siteye eski üyelerinden ya da yeni Bleach hayranlarından birkaç ziyaretçi gelir yıllar sonra. O zaman belki ben yine buralarda olurum...evet biraz işsizim ama dediğim gibi bu nostaljiyi yaşamayı seviyorum. 7 yıldır bu sitede üye olmak benim için mutluluk verici bir şey. Dediğim gibi belki yıllar sonra yeni bir Bleach hayran grubu bu siteyi uyandırmayı başarır. Gerçi anime biteli yıllar oldu ve mangayı sadece eski ve köklü hayranlar takip ediyor. Ancak Bleach'in bu site gibi derinlere göçmeyeceğine eminim. Peki neden bu kadar değerli bu site benim için, bizim için ? Çünkü bu site Bleach'in tek Türkiye platformu. Tabi daha onlarca daha site var. Ancak bu kadar köklüsünü, içinde bu kadar bilgiyi ve anıyı barındıran bir siteyi daha bulamazsınız. Bleach'in şu anda Türkiye içerisindeki popüleritesine bakacak olursanız gelecekte de bulamayacaksınız demektir bu. Şimdi siteden ziyade bu mesajın anlam ve önemine bakalım biraz. Bu mesaj sadece nostalji olsun diye atılmış bir mesaj değil sevgili Bleach-severler. Bu mesaj siz okuyasınız diye yazılmıyor. Zaten okumuyorsunuz da. Bu mesaj Türkiye'nin en büyük Bleach platformunun gözlerini yumduktan sonra rahat uyuması için yazılıyor. Bu kadar anıyı ve bilgiyi barındıran bir site kimsenin değer vermediği bir site gibi ölmemeli çünkü. Gecelerimizi bu sitede geçirdiğimiz günleri biliyorum ben. O kişiler de biliyor tabi. Bu arada bir bilgi vereyim boşluğa hemen, biliyor musunuz ? Bizim pembe kimonolu sapık taichou bankai açtı. Darısı Hirako'nun başına. Yamamoto'nun mekanı Cennet olsun bu arada. Evet spoiler'ı da yapıştırdığıma göre. Bu mesajı yavaş yavaş kapatabilirim artık değil mi ? Aynen öyle. Uzatmanın lüzumu yok. Sitede 7. yılımın nostaljisini yaşamak istiyorum biraz forumda dolanarak. Sana iyi uykular Türkiye'nin ilk Bleach portalı. Bomboş siteyi benimle birlikte dolduran tüm arkadaşlarıma, yöneticilerimiz Miya ve Rei'ye teşekkürler. Arada yine uğrasanız da iki sohbetin belini kırsak. Manga iyi gidiyor iyi. İyi uykular Bleach TR. Ülkemizin en kapsamlı Bleach roleplay sitesine erişmek isterseniz. Tıkla! Yine bu site gibi bir bir Bleach portalı daha. Tıkla! Hala aktifliğini koruyan bir anime ve manga portalı.Tıkla!
Ichigo's mama!
- Spoiler:
| |
|